Liity tähtien seuraan netin musiikkiaiheisten pelien parissa!

Kolikkopeleissä voi tätä nykyä ihastella mitä erilaisempia hienoja teemoja, jotka tuovat aivan oman lisäelementtinsä pelaamiseen ja nostavat tunnelman taatusti kattoon. Teemoja löytyy varmasti jokaiseen makuun, mutta musiikkiteemaiset kolikkopelit ovat ehdottomasti yksi takuuvarmoja hittejä tarjoava genre. Mikä sen upeampaa kuin pelata hyvää slottia – oman lempimusiikin tahdissa! Musiikkiaiheisia pelejä löytyy valikoimista niin runsaasti, että tarjolla on varmasti jokaiseen makuun sopivia luomuksia. Tarjoamme tässä lyhyen katsauksen muutamiin markkinoiden parhaimpiin ja mielenkiintoisimpiin musiikkiteemaisiin peleihin.

Jos sattuisi niin, että tästä listauksesta ei sitä omaa suosikkia löytyisi, ei hätää. Netistä löytyy hyvin lisätietoa, ja sitä kautta löytyy varmasti myös omaan musiikkimakuun sopiva slotti. Koska suomalaiset tapaavat olla sellaista metallimusiikkikansaa, aloittakaamme tämän musiikkigenren peleistä. Oman pelinsä ovat saaneet tuntemamme legendat, kuten Guns N’ Roses, Kiss, Megadeth, Motörhead kuin myös Ozzy Osbourne perheineen. Loistavia pelejä kaikki! Näistä ehdottomasti tunnetuin ja suosituin on kuitenkin NetEntin Guns N’ Roses.

NetEntin Guns N’ Roses

Guns N’ Roses -kolikkopelin suosion syynä on ollut paitsi se, että se on ammentanut aiheensa yhdestä kaikkien aikojen legendaarisimmista – ja parhaimmista – rockyhtyeistä, mutta myös slotin käsittämättömän hienot pelilliset toiminnot. Myös voittopotit ovat todella hurjia; parhaimmillaan pelaaja voi poistua ruudun äärestä kokonaista 150 000 kolikkoa taskussaan. Pelatessaan pääsee luonnollisestikin kuuntelemaan yhtyeen hittejä, ja listasta saa valita biisin, joka soi pelin taustalla. Ja kuten NetEntin peleissä yleensäkin, myös Guns N’ Rosesissa on todellakin panostettu ulkoasuun ja grafiikoihin.

Pelin bonustoiminnot ovat erittäin monipuoliset. Mikä parasta, osa niistä aktivoituu täysin sattumanvaraisesti peruspelin aikana. Tähän joukkoon sisältyy Legend Spins, jossa saa kolme ilmaiskierrosta, joiden aikana erikoiswildit auttavat voittojen saamisessa. Myös Solo Multiplier voi aktivoitua koska tahansa peruspelin aikana, ja se antaa puolestaan voittokertoimen, joka voi olla välillä 4x-10x. Saamalla kolme bonussymbolia aktiiviselle voittolinjalle pelaaja pääsee itse valitsemaan, minkä bonuksen haluaa. Valittavana on 10 ilmaiskierrosta, valintapeli pikavoitoilla tai bonuspyörä. Slottia ei kannata todellakaan missata!

Kunnianosoitus rocklegenda Jimi Hendrixille

Toinen ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kolikkopeli, joka on myös NetEntin käsialaa, on Jimi Hendrix. Slotti on upea kunnianosoitus tälle liian nuorena kuolleelle rockikonille, joka on onneksi jättänyt perinnökseen upean musiikin. Jimi Hendrix oli kiistatta yksi kaikkein aikojen parhaista sähkökitaristeista, ellei jopa paras, ja Jimin pelissä päästään totta kai kuulemaan hänen musiikillista tuotantoaan. Upean musiikin täydentää hieno visuaalinen toteutus. Lisäksi pelissä on lähes hengästyttävän paljon erilaisia bonustoimintoja ja muunlaista ekstraa.

Esimerkiksi Purple Haze -toiminnossa kaikki alempiarvoiset symbolit muuttuvat wildeiksi, ja Red Guitar Re-Spin tarjoaa muun muassa ilmaisia pyöräytyksiä sekä mahdollisuuden saada oma panos 400-kertaisena takaisin. Pick-and-Click -bonuksessa pelaaja saa joko rahavoiton tai yhden kolmesta erilaisesta ilmaiskierrospelistä. Tässä vain osa slotin bonustoiminnoista, sillä tila ei yksinkertaisesti riitä niiden kaikkien esittelemiseen! Kannattaakin tutustua itse peliin ja tätä kautta sen muihin bonustoimintoihin. Pelaamaan pääsee jo 20 sentillä, ja maksimissaan panostaa voi jopa 200 € per kierros.

Ihana Marilyn Monroe ja viihdyttävä Elvis Presley

Omat kolikkopelinsä ovat luonnollisestikin saaneet myös ikoniseen asemaan nousseet Marilyn Monroe ja Elvis Presley. Elvis-aiheisia kolikkopelejä löytyy muun muassa WMS- ja IGT-peliyhtiöiltä. Elvis Top 20 -peli on puolestaan Barcrest Gamingin käsialaa, ja se viihdyttää paitsi Elviksen musiikilla myös kolmella erilaisella bonuspelillä. Yhdessä näistä pääset katselemaan, miten Elvis esittää klassikkonsa Blue Suede Shoes samalla kun pääset itse napsimaan voitoillesi hyvän kertoimen. Bonuksiin sisältyvät myös ”Jukebox Jive” ja ”Guitar, jotka voivat kumpainenkin palkita pelaajan sangen ruhtinaallisesti.

Marilyn Monroe -peli on puolestaan Playtechin käsialaa ja tarjoilee yhtä ihanaa glamouria kuin esikuvansakin. Symboleissa on totta kai kuvia tästä kauniista vaaleaveriköstä, ja pelin viehätystä lisäävät sen sisältämät ekstrat. Bakstage Bonus aktivoituu kolmella Marilyn-symbolilla, ja pelaaja palkitaan saman tien kymmenellä ilmaiskierroksella, joiden aikana saadut voitot tuplataan. Tämän jälkeen pelaaja pääseekin valitsemaan viidestä erilaisesta Marilyn Monroen kuvasta, ja hän saa joko lisäilmaiskierroksia tai voittokertoimen. Kolmella scatterilla saa puolestaan peräti 35 ilmaista kierrosta hyvillä voittokertoimilla.

Danger! High Voltage sähköistää tunnelman

Löytyy pelivalikoimista myös slotti, joka on rakentunut vain yhden biisin ympärille. Danger! High Voltage on pelivalmistaja Big Time Gamingin käsialaa ja perustuu samannimiseen, Electric Sixin vuonna 2002 levyttämään hittibiisiin. Kiekoilla pyörivät symbolit ovat lyriikoista tuttuja; mukana seikkailee muun muassa kello, diskopallo, taco sekä purppuranvärisin timantein koristeltu pääkallo. Danger! High Voltage viehättää kolikkopelien ystäviä peräti 4 096 erilaisella tavalla voittaa sekä jopa tasolle 66x kohoavilla voittokertoimillaan. Sähköistä tunnelmaa on luvassa!

Musiikkiteemaiset pelit ihastuttavat

Musiikkiaiheisia pelejä on siis tarjolla jokaiseen makuun, ja ne tarjoavat takuuvarman elämyksen pelaajilleen. Omiin idoleihinsa saa aivan uuden näkökulman, ja musiikki on taatusti laadukasta. On todella hienoa, että pelivalmistajat tekevät tällaisia pelejä. Ne paitsi tarjoavat viihdettä pelaajille mutta ovat myös hienoja kunnianosoituksia yhä keikkaileville tai jo edesmenneille artisteille. Kuten tässäkin jutussa esitellyistä sloteista on käynyt ilmi, monet musiikkiteemaiset pelit ovat myös pelillisiltä toiminnoiltaan aivan tähtiluokkaa. Jos et ole näihin peleihin vielä tutustunut, kannattaa kokeilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *